MATĚJSKÁ POUŤ

03.03.2014 08:44

Rádi bychom Vám opět nabídli možnost účasti na již tradičním „Dni pro zdravotně postižené děti“. Tentokrát je termín stanoven na PONDĚLÍ 24. BŘEZNA 2014 – od 11 do 15 hodin. Celá akce je přístupná i „dětem z Fondu ohrožených dětí“. Veškeré atrakce jsou dětem k dispozici mezi 11 a 15 hodinou zcela ZDARMA. Kromě atrakcí mohou děti shlédnout od 11 do 15 hodin stálou expozici exotických ryb, žraloků, korálů a sasanek „Mořský svět“ a doprovodný zábavný program, včetně vystoupení klaunů ze skupiny MEDŮZA, který je připraven speciálně pro tuto příležitost na Křiž&iac ute;kově fontáně od 11 do 15 hodin a od 15 hodin do 17 hodin zde proběhne koncert předních českých umělců.

V letošním roce se nevydávají samolepící vstupenky, nýbrž pro případ kontroly při vstupu, je nutné mít u sebe Průkaz FOD opravňující náhradní rodiny k bezplatnému či zlevněnému vstupu na uvedené objekty (tzv. průkaz na hrady ;-). V případě, že tento průkaz nemáte, neváhejte se na mne obrátit.

Všem přeji příjemnou zábavu a připomínám, že průkaz platí na Matějské pouti v Praze na Výstavišti pouze a jen ve výše uvedený den.

—————

Zpět